Vloerisolatie werkt

Een niet geïsoleerde vloer betekent maandelijks geld weggooien. Je krijgt de kou bijna niet het huis uit, of je houdt de warmte onvoldoende vast. Hierdoor stook je voor de mussen en is je energierekening veel te hoog. Voorkom dit ongemak en start met besparen. Laat vloerisolatie monteren!

Wat merkt u van een niet geïsoleerde vloer?

De kruipruimte zuigt de warme lucht weg van de vloer. Dit zorgt ervoor dat de vloer koud blijft. Het gevolg hiervan is dat onderin de woning een koude, klamme zone aanwezig is. Hierdoor koelen voeten en onderbenen snel af en zijn bijna niet warm te krijgen. Dit voelt niet prettig aan. Lees hier meer over: Betonnen vloeren en houten vloeren

Voordelen van vloerisolatie

  • Direct voelbaar effect De vloer zal een stuk aangenamer aanvoelen. Geen koude voeten meer. Dat voelt na het aanbrengen van de vloerisolatie prettiger aan. Overigens blijft comfort ook beleving.
  • Besparen op de energierekening Het gasverbruik zal bij ongewijzigde omstandigheden lager zijn. Hierdoor verdient u de investering, die met vloerisolatie doet, snel terug.
  • Gezonder huis Dankzij vloerisolatie heeft u minder last van huisstofmijt en maken schimmels minder kans. Hiermee verhoogt u het wooncomfort en maakt u de leefomgeving aanzienlijk gezonder.

Waarom vloer of bodemisolatie van ISOhome en geen PUR?

Het huidige kabinet is bezig met een nieuwe regelgeving op het aan brengen van PUR isolatie. Als dit bij het kabinet op de agenda staat dan is het niet het milieu vriendelijkste product. 

Op de site van de rijksoverheid staat;

Er komen ook strengere regels voor het aanbrengen van PUR-schuim om de gezondheid van de bewoners te beschermen. De bewoners mogen tijds het aanbrengen van dit isolatiemateriaal niet meer aanwezig zijn in hun woning. Ook moet er tijds het aanbrengen goed geventileerd worden.

Ik denk dat dit al een hele goede rede is om te kiezen voor de isolatie systemen van ISOhome i.p.v. PUR 

Vraag geheel vrijblijvend een kruipruimte check aan.

Aanvragen