Adres: Noord 123, 2931 SJ Krimpen aan de Lek

Vloerisolatie

Na vier jaar verdien je het terug

Gas voor het opwarmen van uw woning wordt steeds duurder in Nederland. Met vloerisolatie voorkomt u dat warmte verloren gaat in de kruipruimte, en zo haalt u meer rendement uit uw verwarming en slaat deze minder snel aan. De investering voor uw vloerisolatie heeft u gemiddeld in vier jaar terugverdiend! Met de stijgende gasprijzen wordt deze termijn steeds korter.

Bespaar

U bespaart op uw energiekosten en houdt zo geld over voor andere dingen.

Bescherm

Geen optrekkend vocht vanuit de kruipruimte en beter voor het milieu.

Vergroot

Vergroot de waarde van uw woning met een beter energielabel.

Soorten vloerisolatie

Er zijn verschillende typen vloerisolatie die u kunt toepassen. Welk type vloerisolatie geschikt is voor uw woning hangt af van verschillende factoren. Laat een specialist van ISOhome langskomen voor een gratis inspectie van uw kruipruimte, en een vrijblijvende offerte op maat.

ISOLATIEFOLIE

Wat is isolatiefolie?

Isolatiefolie is vloerisolatie door middel van stevige luchtdichte dekens. Deze dekens zijn opgebouwd uit lagen reflectiefolie, afgewisseld met lagen noppenfolie. De isolatie functioneert, doordat warmtestralen terug naar de woning worden gereflecteerd. De stilstaande luchtkamertjes in de noppenfolie hebben eveneens een isolerende werking.

Hoe wordt isolatiefolie toegepast?

Bij het isoleren van een vloer met isolatiefolie worden de dekens tegen de onderzijde van de vloer bevestigd. Dit geheel wordt vervolgens luchtdicht afgewerkt met tape. Isolatiefolie kan worden aangebracht in combinatie met een bodemfoliekuip en kan onder alle soorten vloeren toegepast worden, mits er een minimale hoogte van 40cm in de kruipruimte is.

TONZON VLOERISOLATIE

Tonzon

De vloerisolatie van Tonzon bestaat uit thermoskussens, deze thermoskussens zijn gemaakt van reflectiefolie en gevuld met stilstaande lucht.

De warmtestralen die door de vloer de kruipruimte uitstralen worden terug gekaatst door de reflectiefolie, zo wordt voorkomen dat de warmte verloren gaat in de kruipruimte.

De stilstaande lucht in de thermoskussens wordt opgewarmd en blijft uitstralen, waardoor de vloer een aangenamere temperatuur aanneemt.

Zoals de uitvinder van Tonzon zelf zegt; “wij hebben de thermosfles flexibel gemaakt”.

De thermoskussens van Tonzon worden tegen de onderzijde van de vloer gemonteerd. Dit kan zowel bij de houten,- betonnen,- en EPS vloeren. Ook wanneer u vloerverwarming heeft, is Tonzon een goede oplossing. Het reflecteert namelijk de warmtestralen terug naar de vloer. Hierdoor gaat er minder warmte verloren en behaalt u meer rendement uit uw vloerverwarming.

 

Tonzon in een vochtige ruimte

De vloerisolatie is de perfecte methode om vochtige kruipruimtes vrij te maken van vocht en tegelijk de vloer te isoleren. Door het plaatsen van een bodemfolie wordt de bodem afgesloten en blijft eventueel grondwater onder de bodemfolie. U krijgt een schone, droge en nog toegankelijke kruipruimte.

Door het creëren van een droge kruipruimte is er minder kans op schimmels en zwammen en rotten van houten vloeren. Ook het klimaat in uw woning wordt gezonder en aangenamer.

Gratis isolatieadvies?

De specialisten van ISOhome komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven. Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)


  Contact

  Heeft u een vraag over een type isolatie? Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! U ontvangt binnen 24 uur een reactie.

  Adres: Noord 123, 2931 SJ,
  Krimpen aan de Lek
  Email: info@isohome.nl
  Telefoon: 0180 – 744183