Adres: Noord 123, 2931 SJ Krimpen aan de Lek

Verwijderen oude isolatie

Na een inspectie van de spouwmuur met een endoscoopcamera, kan het zijn dat er vervuiling wordt gevonden in de spouwmuur. Als er vervuiling in de spouwmuur aanwezig is zal dit eerst moeten worden verwijderd. Bij vervuiling kunt u denken aan oude en vaak half verteerde isolatie of bouw- en/of cementresten. Door vervuiling in de spouwmuur kunt u problemen krijgen in uw woning zoals vochtdoorslag en schimmelplekken. De vervuiling in de spouwmuur kan worden weggezogen met een speciaal afzuigsysteem, welke aangesloten wordt op een opening vooraf gemaakt in de buitengevel. Nadat de spouwmuur is schoongemaakt kan deze opnieuw gevuld worden met de juiste isolatie.

Gratis isolatieadvies?

De specialisten van ISOhome komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven. Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)


  Contact

  Heeft u een vraag over een type isolatie? Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! U ontvangt binnen 24 uur een reactie.

  Adres: Noord 123, 2931 SJ,
  Krimpen aan de Lek
  Email: info@isohome.nl
  Telefoon: 0180 – 744183