Adres: Noord 123, 2931 SJ Krimpen aan de Lek

Referenties

Wat zeggen klanten?

Lees hieronder de ervaringen van een aantal klanten.

Uiterst tevreden over dit bedrijf. Prettige mensen die netjes en schoon werken. Uitvoering perfect cf. afspraken. Ben zeer tevreden over het resultaat. Van harte aanbevolen

Fam. Haagsman - Hazerswoude dorp

Wij kijken terug op een prettige samenwerking. Wij hadden last van optrekkend vocht vanuit de kruipruimte. Het optrekkende vocht was goed te zien middels condens op de waterleiding in de meterkast. Nick heeft ons goed geadviseerd. De verschillende mogelijkheden zijn besproken en de goedkoopste goede oplossing aangeboden. Binnen 1 dag na plaatsing van het bodemfolie constateerden wij dat er geen condens meer op de waterleiding aanwezig is.

Van der Kolk - Delft

Wij zijn zeer tevreden over de service en de uitvoering van de vloerisolatie. Vriendelijk personeel. Echt een aanrader.

Jaap Westbroek - Krimpen aan de Lek

Gemotiveerde vakmensen. Zorgvuldig en secuur uitgevoerd ondanks moeilijke werkomstandigheden. Tevreden klant.

A. Stremler - Papendrecht

Helemaal tevreden. Fijn voorlichtingsgesprek, duidelijke afspraken en de werkzaamheden werden prima uitgevoerd. Prettige werkmannen, alles werd ook keurig opgeruimd en achtergelaten.

Fam. Ros - Maassluis

De mensen voor het uitvoeren van de werkzaamheden waren 's morgens stipt op tijd zoals afgesproken. Hebben keurig werk afgeleverd en waren zeer beleefd en correct. Het werk is in een dag gedaan. We zijn dus erg tevreden.

Fam. Kraan - Oostvoorne

Zeer tevreden, snelle oplossing voor een steeds terugkerend probleem, het verzakken van de bodem rond en onder de schuur. Fijn kontakt en goed meegedacht over de oplossing.Zeker aan te bevelen.

Van der Beek - Capelle aan den IJssel

Goed advies ontvangen en prima werk geleverd. Helemaal tevreden. Hoewel wij niet alles onder de vloer kunnen bekijken, hebben wij toch het volste vertrouwen, dat ze alles tot in de uiterste puntjes hebben afgewerkt. Ze werkten zelfs langer, om de klus in 1 dag af te krijgen.

Fam. Boers - Streefkerk

Wij zijn zeer tevreden. Prima werk geleverd!!!

Jan en Han Verhoog - Lekkerkerk

Goed en snel (met 1 man ) spoumuur isolatie aan gebracht zeer tevreden ,we hebben dit gezamenlijk met buren laten doen voor een goede prijs. Vragen werden goed en duidelijk beantwoord door Terry ,na afloop netjes alles opgeruimd fijn om een vakman te zien.

De Jong - Ridderkerk

Goede samenwerking en korte lijnen. We hebben de uitvoering en afstemming als prettig ervaren. Het bedrijf is van alle markten thuis en we bevelen ze zeker bij anderen aan.

Fam. Rijneveld - Streefkerk

Na een bezoek op locatie en een aantal maal per mail contact gehad is deze week in onze woning de kruipruimte volledig geisoleerd met isolatiefolie. Alles is netjes afgewerkt, vastgemaakt en waar nodig dichtgetaped en voor het kruipluik zelfs nog een extra van "luik" folie gemaakt, top gewerkt en dat voor een geode prijs. Zeker aan te bevelen!

Adriaan Huisman

Laat weten wat je van ons vindt!

We horen graag hoe jij onze samenwerking hebt ervaren. Laat hieronder een berichtje achter.


  Contact

  Heeft u een vraag over een type isolatie? Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! U ontvangt binnen 24 uur een reactie.

  Adres: Noord 123, 2931 SJ,
  Krimpen aan de Lek
  Email: info@isohome.nl
  Telefoon: 0180 – 744183