Wat zeggen onze klanten over ISOhome?

We hebben de vloeren van ons huis in 2018 laten isoleren door ISOhome. We zijn daar erg tevreden over.De vloer voelt niet meer koud aan en het wooncomfort is echt verbeterd. Jaap heeft ons prima geadviseerd over de mogelijkheden.Hij en zijn collega’s hebben de isolatie op professionele wijze aangebracht. Hier kunnen wij heel veel jaren van genieten. ISOhome: dank je wel voor de prettige samenwerking. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen !!

Hakkesteegt Giessenburg

 

Wij zijn heel tevreden met de vloerisolatie. Er is netjes gewerkt en gemaakte afspraken zijn nagekomen. Het was goed te merken van de winter dat de vloer geïsoleerd was. De warmte in huis was veel behaaglijker geworden en we hoefden niet zo hard te stoken.

Fam. de Graaf

 

Komen afspraken na, werken netjes en zijn klantvriendelijk. Kortom een aanrader voor iedereen die zijn huis wil isoleren

Anoniem

 

De vloerisolatie is naar behoren uitgevoerd en binnen een redelijke periode. Zelf navraag moeten doen naar de riolering (wat ze volgens de offerte zouden bekijken) waaruit bleek dat het wat lekte (minpuntje dat ik hier zelf naar moest vragen)

P.H. Maasdam

Contact

Advies aanvraag bij Quist Vloerisolatie