Onze partners

Trifol

Waar u bij Isofolie zelf de isolatiewaarde kunt kiezen, is dit bij Trifoil isolatiekussens vastgezet op een R-waarde van 3,8 m2.K/W (die gelijk is aan circa 14 cm minerale wol). Dit is een hoge waarde die tevens geschikt is voor subsidie aanvragen.

Trifoil wordt altijd gemonteerd in combinatie met een bodemfolie en is de meest duurzame vorm van vloerisolatie die bestaat. Het is een oprolbaar systeem, dat in de werkplaats op maat wordt gemaakt, maar in de kruipruimte pas wordt gevuld met de aanwezige lucht. Een minimum aan transport en materialen met een maximum aan comfort en energiebesparing. Dat moet een vloer met Trifoil isolatiefolie zijn. Bekijk de video!

www.trifoil.nl

Houhetwarm

Veel informatie over allerlei vormen van duurzaamheid vindt u bij Hou het warm. Onafhankelijk en up to date.

www.houhetwarm.nl

Isofolie

Isoleren onder de vloer met Isofolie

Isoleren in de kruipruimte kan met diverse materialen. Er zijn vormen van bodemisolatie (op de grond) en vormen van vloerisolatie (tegen onderkant vloer). Wij adviseren om tegen het plafond van de vloer te isoleren indien de ruimte dit toelaat. De robuuste Isofolie is hiervoor zeer geschikt. 

Een droge kruipruimte is ook belangrijk

Het is van belang om de kruipruimte droog te houden. Enerzijds door voldoende ventilatie-openingen te laten, anderzijds door toepassing van een dikke bodemfolie. Een droge kruipruimte spaart per definitie veel energie en ijzeren ophangbeugels voor (gas)leidingen roesten niet meer. Isoleren van een vloer doet u maar 1 keer. Dus dan in één keer goed toch?

www.isofolie.com