Over ons

ISOhome is gespecialiseerd in vloerisolatie. We zijn actief met een aantal isolatieteams. We hebben meerdere jaren ervaring met isoleren. Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit. Goede kwaliteit staat bij ons voorop. We leggen de lat altijd hoog. Vloerisolatie is onze passie, we willen u laten genieten van een warme vloer. Zo genieten wij van ons vak.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Advies op maat Isoleren is maatwerk. Goed advies is dus belangrijk. Wij zullen u een gericht advies geven op basis van uw specifieke situatie.
  • Hoge kwaliteitsstandaard Voor het aanbrengen van vloerisolatie werken wij uitsluitend met gecertificeerde kwaliteitsproducten.
  • Montage door specialisten Om deze hoge kwaliteitsstandaard aan te houden zorgen we dat de vloerisolatie gemonteerd wordt door specialisten. Isoleren zit ons in de genen.
  • 10 jaar garantie U ontvangt van ons 10 jaar garantie. De garantie ontvangt u niet alleen op het product maar ook op de montage. En daar zijn wij gepast trots op.

Gerichte aanpak

  • Uw probleem Om het beste resultaat te behalen gaan we graag eerst met u in gesprek om te kijken wat de wensen en de knelpunten zijn. Dat kan zijn: koude vloer, tocht of vocht in de woning of bijvoorbeeld willen besparen op de energierekening.
  • Grondige inspectie (gratis)  We inspecteren gratis de kruipruimte en maken daarna een plan van aanpak. We letten op de hoogte en het aanwezige leidingwerk. We geven direct een prijsindicatie af.
  • Offerte per mail Aansluitend ontvangt u een offerte op maat.
  • Start werkzaamheden? Graag lossen we het knelpunt bij u op. We laten de klus uiteraard netjes achter. Vanaf nu minder kou, minder tocht en meer besparen.

Particulieren en projecten in de regio

Zowel particulieren als bedrijven kunnen profiteren van de diensten van ISOhome. Vanuit Hardinxveld-Giessendam voorzien we particulieren, aannemers en woningcorporaties van topkwaliteit vloerisolatie. U vindt onze vloerisolatie terug van Rotterdam tot Breda en Utrecht. Bekijk ons werkgebied.

Bekijk hier onder onze filmpje zodat u er een beeld erbij krijg hoe wij onder uw vloer werken.