Over ons

Het bedrijf

"Het levert ├ęcht wat op" daar doen we het voor

ISOhome is een innovatief isolatiebedrijf en gespecialiseerd in vloerisolatie,- spouwmuurisolatie en dakisolatie. We zijn actief met meerdere isolatieteams.

Doordat wij dagelijks zeer uiteenlopende opdrachten uitvoeren voor zowel particuliere,- als zakelijke opdrachtgevers in woningen, appartementengebouwen, kerken en overige gebouwen hebben wij hierdoor een brede ervaring opgedaan.

Deze brede ervaringen staan garant voor kwaliteit en flexibiliteit. Het verduurzamen van woningen en gebouwen is onze passie, zo willen we ons steentje bijdragen aan de verduurzaming van Nederland. Zo behalen wij dagelijks plezier uit ons vak.

Verwachtingen

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Advies op maat
  Isoleren is maatwerk. Goed advies is dus belangrijk. Wij zullen u een gericht advies geven op basis van uw specifieke situatie.
 • Hoge kwaliteitsstandaard
  Voor het aanbrengen van isolatie werken wij uitsluitend met gecertificeerde kwaliteitsproducten.
 • Montage door specialisten
  Om deze hoge kwaliteitsstandaard aan te houden zorgen we dat de isolatiematerialen aangebracht worden door specialisten. Isoleren zit ons in de genen.
 • Garantie
  U ontvangt van ons 10 jaar garantie op het isolatieproduct en 5 jaar garantie op de montage! En daar zijn wij gepast trots op.