Adres: Noord 123, 2931 SJ Krimpen aan de Lek

Kruipruimte renovatie

Lekkage in de kruipruimte? Tijd voor actie!

Lekkage in de kruipruimte? Tijd voor actie! Laat de rioleringen en leidingen in uw kruipruimte repareren of vernieuwen. Vooral in oude woningen gebeurt het regelmatig dat er lekkage ontstaat aan de leidingen in de kruipruimte, vaak worden deze lekkages laat opgemerkt omdat de leidingen niet direct in het zicht liggen. Toch kan een lekkage in de kruipruimte veel schade aanrichten, vocht zorgt namelijk voor schimmels en rot, en rioolresten kunnen zelfs ratten en ander ongedierte aantrekken. ISOhome kan in eigen beheer de volgende problemen in de kruipruimte voor u verhelpen.

Vervangen doorgerotte houten vloerbalken

Zeker in vochtige kruipruimtes is het rotten van een houtenvloer helaas snel het geval. Wij kunnen in overleg verschillende balken of balkkoppen vernieuwen.

Aanleggen van nieuwe leidingen en rioleringen

Oude leidingen van koper kunnen soms doorroesten; als veel leidingen slecht zijn kunt u er voor kiezen alles te laten vernieuwen door kunststof leidingen.Ook rioleringen kunnen oud en slecht worden: deze kunnen wij voor u geheel vernieuwen.

Wegzuigen van drab en rioolresten van de bodem van de kruipruimte

Met onze vacuümwagen kunnen wij drab, rioolresten maar ook zand en grond uit de kruipruimte wegzuigen, dit kan nodig zijn om meer ruimte te creëren, of om de kruipruimte schoon te maken.

Verwijderen puin en oude
leidingen

Puin en oude leidingen kunnen wij voor u verwijderen en netjes afvoeren: zo zorgen wij ervoor dat de kruipruimte weer netjes en toegankelijk is.

Bestrijden van ongedierte: muizen,
ratten en houtworm

Ongedierte in de kruipruimte is iets waar niemand blij van wordt. Wij kunnen u helpen met het bestrijden van muizen en ratten. Als de vloer is aangetast door houtworm kunnen wij deze behandelen, de kruipruimte is dan voor de komende 10 jaar vrij van houtworm.

Aanbrengen van ventilatie in
de kruipruimte

Het ventileren van de kruipruimte is erg belangrijk, zo wordt corrosie van leidingen en rotten van vloeren voorkomen. Wij kunnen verschillende typen ventilatieroosters voor u aanbrengen.

Vernieuwen van de rioolhuisaansluiting

Door verzakking kan het zijn dat de riolering op de plek waar deze de woning inkomt is afgescheurd. Dit is vervelend want er kunnen dan rioolresten in de kruipruimte komen, en de grond rondom de aansluiting buiten de woning kan wegspoelen. Wij vervangen de aansluiting door de fundering heen met een flexibel stuk, hierdoor kan het scheuren in de toekomst worden voorkomen.

Ophogen van de
kruipruimte

Bij verzakking is het erg belangrijk dat de kruipruimte weer boven de waterlijn wordt opgehoogd, dit kan met bijv. zand of schelpen. https://www.isohome.nl/bodem-ophogen/

Andere problemen en
benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag een gratis kruipruimte inspectie bij ons aan. Wij komen bij u langs om de kruipruimte te inspecteren. Na de inspectie ontvangt u van ons een advies en een vrijblijvende offerte op maat.

Gratis isolatieadvies?

De specialisten van ISOhome komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven. Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)


  Contact

  Heeft u een vraag over een type isolatie? Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! U ontvangt binnen 24 uur een reactie.

  Adres: Noord 123, 2931 SJ,
  Krimpen aan de Lek
  Email: info@isohome.nl
  Telefoon: 0180 – 744183