Adres: Noord 123, 2931 SJ Krimpen aan de Lek

Knauf supafil

Wat is Knauf Supafil?

Knauf Supafil bestaat uit vlokken minerale wol: gemaakt van 90 % gerecycled glas.
Deze minerale wol is waterafstotend, reukloos en onbrandbaar.
Het voordeel van deze minerale wol is, dat het naast een thermische isolerende werking ook nog eens geluiddempend is.
Na het aanbrengen van Knauf Supafil ontstaat er een isolatielaag als schild om uw woning. Dit zorgt voor meer wooncomfort en een lager energieverbruik.

Besparen met spouwmuurisolatie

Het na-isoleren van de spouwmuur met Knauf Supafil levert u een gemiddelde besparing op van maar liefst 26% .
Zo verdient u binnen 2 tot 4 jaar uw investering terug!
Dat wil zeggen dat deze investering een hoger rendement heeft dan bijvoorbeeld een spaarrekening.


Hoe wordt het aangebracht?

Voordat de spouwmuurisolatie kan worden aangebracht, worden er op de scheiding naar de buren lange borstels in de spouwmuur geplaatst. Dit zorgt ervoor dat alleen uw spouwmuur wordt geïsoleerd en niet die van uw buren.
Als uw woning vrijstaand is, is dit uiteraard niet nodig. Daarna worden de eventueel aanwezige ventilatieroosters dichtgezet, dit omdat de spouwmuurisolatie anders door de ventilatieopeningen naar buiten kan komen. Later worden er nieuwe renovatieroosters geboord door de spouwmuur naar de kruipruimte, zodat uw kruipruimte nog wel goed kan blijven ventileren.
Uiteindelijk kan de spouwmuurisolatie worden aangebracht. Er worden op verschillende plaatsen in de voeg kleine gaatjes geboord in de buitengevel, dit is een speciaal patroon wat uitgezet wordt op uw gevel. Door de gaatjes wordt de spouw met hoge druk gevuld met de minerale wolvlokken. Na het vullen van de spouw worden de gaatjes weer netjes dichtgezet en met voegmiddel op kleur gemengd. Hierdoor zijn deze nauwelijks meer zichtbaar.

Vooraf inspectie van de spouwmuur

Na een inspectie van de spouwmuur met een endoscoopcamera, kan het zijn dat er vervuiling wordt gevonden in de spouwmuur. Als er vervuiling in de spouwmuur aanwezig is zal dit eerst moeten worden verwijderd. Bij vervuiling kunt u denken aan oude en vaak half verteerde isolatie of bouw- en/of cementresten. Door vervuiling in de spouwmuur kunt u problemen krijgen in uw woning: zoals vochtdoorslag en schimmelplekken. De vervuiling in de spouwmuur kan worden weggezogen met een speciaal afzuigsysteem, welke aangesloten wordt op een opening, vooraf gemaakt in de buitengevel. Nadat de spouwmuur is schoongemaakt kan deze opnieuw gevuld worden met de juiste isolatie.

Spouwmuurisolatie voor uw woning?

Benieuwd wat de kosten zijn voor het isoleren van uw spouwmuur? Vul het contactformulier in! ISOhuis komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en het opstellen van een offerte op maat. U heeft binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

Offerte aanvragen

Gratis isolatieadvies?

De specialisten van ISOhuis komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven.
Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)

Contact

Heeft u een vraag over een type isolatie? Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! U ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Adres: Noord 123, 2931 SJ,
Krimpen aan de Lek
Email: info@isohome.nl
Telefoon: 0180 – 744183