Adres: Noord 123, 2931 SJ Krimpen aan de Lek

HR++ EPS Isolatieparels

Waarom bodemisolatie met HR++ EPS isolatieparels?

De parels trekken geen vocht aan en zijn erg licht van gewicht, doordat ze kunnen drijven; op het eventueel vocht in de kruipruimte vormen ze een laag van isolatie. HR (Hoog Rendement) ++ EPS isolatieparels zijn kleine pareltjes gemaakt van EPS (Expanded Polystyrene) in grafietkleur, deze kleur zorgt ervoor dat de parels meer warmte kunnen aantrekken dan witte isolatieparels. De parels kunnen in elke (ook zeer krappe) kruipruimte worden geblazen en is een voordelige en snelle manier van isoleren. Met de laagdikte die ISOhome aanbrengt wordt er een isolatiewaarde gehaald van 3.5 Rc.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst wordt de bodem van de kruipruimte vrijgemaakt van oneffenheden en waar nodig geëgaliseerd. Met een speciale inblaasmachine wordt er een laag van 17 tot 20 cm parels op de bodem van de kruipruimte geblazen. Door het lichte gewicht van de isolatieparels kunnen deze gemakkelijk egaal verspreid worden.

Gratis isolatieadvies?

De specialisten van ISOhome komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven. Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)


  Contact

  Heeft u een vraag over een type isolatie? Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! U ontvangt binnen 24 uur een reactie.

  Adres: Noord 123, 2931 SJ,
  Krimpen aan de Lek
  Email: info@isohome.nl
  Telefoon: 0180 – 744183