Isoleer het dak

Veel warmte gaat verloren door tochtende, koude en slecht geïsoleerde daken. Het isoleren van daken zorgt voor meer wooncomfort en een forse besparing op uw energieverbruik!

Wat is dakisolatie?

Via het dak gaat veel warmte verloren, waardoor u onnodig hoge stookkosten maakt. Een goede dakisolatie zorgt ervoor dat warmte binnen en kou buiten blijft. Het dak is één deel van de woning die u effectief kunt laten isoleren. Bijkomend voordeel op een aanzienlijke besparing op de energierekening, is dat uw woning in waarde stijgt. Een slimme investering dus die u veel voordeel zal bieden. ISOhome regelt dakisolatie voor woningen en gebruikt hiervoor isolatiefolie. Dit is reflecterend folie dat ervoor zorgt dat warmte die naar buiten wil, wordt teruggekaatst de woning in. Door het folie tegen het dak te plaatsen, voorkomt u dat de warmte via het dak naar buiten ontsnapt en behoudt u langer comfort van opgewekte warmte in uw woning. Zo’n 30% van alle warmte ontsnapt via het dak, waardoor goede dakisolatie onmisbaar is voor het verlagen van kosten.

Hoe wordt de dakisolatie aangebracht?

Isolatiefolie kan uitstekend gebruikt worden voor het vervangen van bestaande isolatie of als extra toevoeging hierop. Zeker bij oudere woningen zal bestaande isolatielaag niet langer volstaan en is het raadzaam om te kiezen voor nieuw isolatiefolie. De isolatiewaarde voor uw woning neemt hiermee aanzienlijk toe en u voorkomt hoge stookkosten. Isolatiefolie wordt aangebracht tegen de binnenkant van het dak. Hierbij worden zorgvuldig alle naden en kieren afgedekt, zodat vocht niet langer uw woning in trekt. Warmte wordt zo bovendien binnengehouden. Met tape worden eventueel onbedekte kieren nog verder afgedicht. ISOhome zorgt voor professionele isolatie aan het dak van uw woning, zodat luchtvochtigheid of condens geen kans meer maakt.

Met welk isolatiemateriaal werken wij?

Isolatiefolie biedt uitstekende dakisolatie voor zowel schuine als platte daken. Het isolatiefolie wordt bevestigd direct tegen het dak. De reflecterende werking weerkaatst de kou vanaf de buitenzijde terug naar buiten en warmte terug uw woning in van binnenuit. ISOhome werkt met isolatiefolie voor daken en vloeren, zodat alle oppervlakten waar vocht of warmte doorheen kan, worden afgeschermd. Bij zoldervloeren of juist daken van uw woning wordt het isolatiefolie aangebracht, zodat de woning optimaal voorzien is van een reflecterende werking. Deze voorkomt dat uw woning beschadigd raakt door vocht of onnodig warmte verliest. U bespaart op kosten voor energie en onderhoud aan uw woning en zorgt voor een verhoogde isolatiewaarde.